Testimoniale

testimoniale

Multumim pentru profesionalism si implicarea in activitatea clubului.
Hondru

Hondru Mihai

   Pentru ACS Sulsa Vaslui, colaborarea cu firma NaextSport a atins apogeul in 2019 cand am organizat Cupa Romaniei , o competitie care a avut un numar record de participanti. Practic NextSport a fost partener in organizare, realizand tot ce tine de : medalii,diplome, cupe, banere, trofee, etc . astfel fiind un model de urmat in privinta colaborarii si seriozitatii. Personal ca reprezentat al unui ONG si colaborator pot spune ca fara colaborarea si implicarea celor de la NextSport reuseam mult mai greu organizarea acestui eveniment. Pesonal cred ca faceti o treaba foarte buna si daca veti ramane la fel de seriosi si implicati in tot ceea ce faceti , nu veti avea decat de castigat . Multumim pentru sprijinul acordat in organizare, dezvoltare si dotare!
Ionicescu

Ionicescu Marius

Reprezentanții Next Sport sunt serioși, amabili și deschiși la aducerea materialelor, echipamentelor calitative de ultima generatie. 
Seriozitatea în plasarea/onorarea comenzilor ii face un partener de nădejde în activitatea clubului nostru. 
Oferta de prețuri atractive și plata cu instrumente de plată asigură transparență în rândul membrilor clubului. 

#creștemîmpreună 
#taekwondoitf 
#totulpentruRomânia
Banea

Banea Ciprian

    Succesul in orice afacere este dat de perseverenta, de dorinta de a face un lucru util si benefic pentru societate si nu in ultimul rand de calitatea colaboratorilor.
   In drumul nostru spre succes am avut privilegiul de a colabora cu Nextsport , un brand consacrat pe piata echipamentelor de TaekwonDo .
   Asa cum este normal realizarea bazei materiale , in vederea desfasurarii unei activitati eficiente si performanta, a avut si are un rol foarte important. Astfel NexSport.ro ne-a pus la dispozitie o gama variata de echipamente  sportive, materiale de calitate, originale precum si echipament specific pt antrenamentele de Taekwon-do.
   Colaborarea cu Next Sport a adus plus valoare antrenamentelor, reusind impreuna sa asiguram sportivilor toate conditiile pt antenamente si competitii.
Comunicarea , consultanta in privinta necesarului si a structurii echipamentelor  ,rapiditatea in livrarea produselor si sistemul de discounturi , fac din Next Sport un partener de nadejde.
Recomandam Next Sport pentru sprijinul acordat performantei , pentru succesul in afaceri , pentru inceredere si corectitudine.
 
Manolache

Manolache George

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!