Testimoniale

testimoniale

Multumim pentru profesionalism si implicarea in activitatea clubului.
Hondru

Mihai Hondru

   Pentru ACS Sulsa Vaslui, colaborarea cu firma NaextSport a atins apogeul in 2019 cand am organizat Cupa Romaniei , o competitie care a avut un numar record de participanti. Practic NextSport a fost partener in organizare, realizand tot ce tine de : medalii,diplome, cupe, banere, trofee, etc . astfel fiind un model de urmat in privinta colaborarii si seriozitatii. Personal ca reprezentat al unui ONG si colaborator pot spune ca fara colaborarea si implicarea celor de la NextSport reuseam mult mai greu organizarea acestui eveniment. Pesonal cred ca faceti o treaba foarte buna si daca veti ramane la fel de seriosi si implicati in tot ceea ce faceti , nu veti avea decat de castigat . Multumim pentru sprijinul acordat in organizare, dezvoltare si dotare!
Ionicescu

Marius Ionicescu

Reprezentanții Next Sport sunt serioși, amabili și deschiși la aducerea materialelor, echipamentelor calitative de ultima generatie. 
Seriozitatea în plasarea/onorarea comenzilor ii face un partener de nădejde în activitatea clubului nostru. 
Oferta de prețuri atractive și plata cu instrumente de plată asigură transparență în rândul membrilor clubului. 

#creștemîmpreună 
#taekwondoitf 
#totulpentruRomânia
Banea

Ciprian Banea

    Succesul in orice afacere este dat de perseverenta, de dorinta de a face un lucru util si benefic pentru societate si nu in ultimul rand de calitatea colaboratorilor.
   In drumul nostru spre succes am avut privilegiul de a colabora cu Nextsport , un brand consacrat pe piata echipamentelor de TaekwonDo .
   Asa cum este normal realizarea bazei materiale , in vederea desfasurarii unei activitati eficiente si performanta, a avut si are un rol foarte important. Astfel NexSport.ro ne-a pus la dispozitie o gama variata de echipamente  sportive, materiale de calitate, originale precum si echipament specific pt antrenamentele de Taekwon-do.
   Colaborarea cu Next Sport a adus plus valoare antrenamentelor, reusind impreuna sa asiguram sportivilor toate conditiile pt antenamente si competitii.
Comunicarea , consultanta in privinta necesarului si a structurii echipamentelor  ,rapiditatea in livrarea produselor si sistemul de discounturi , fac din Next Sport un partener de nadejde.
Recomandam Next Sport pentru sprijinul acordat performantei , pentru succesul in afaceri , pentru inceredere si corectitudine.
 
Manolache

George Manolache

NextSport have been wonderful in helping me to establish a new Taekwon-Do sports club here in Bucuresti, Romania. As a non-native they have helped me to navigate the many questions and decisions which I had about which products to recommend and what equipment was best for our situation. They have gone far above the expected levels of service one would normally encounter from such a business.

I highly recommend using NextSport as your preferred equipment supplier as they are professional, approachable, and provide outstanding service.

Mr. Gareth Avenell IV
Instructor for Fortis Taekwon-Do
www.fortistaekwondo.ro
Avenell

Gareth Avenell

Dorim să subliniem încă de la început disponibilitatea și colaborarea firmei Nextsport în raport cu Federația noastră, făcând  echipă bună, zicem noi, încă de la prima discuție privind asigurarea de echipament atât la nivel de Lot Național al Federației cât și de cluburi la nivel national . Astfel firma Nextsport devenind un principal colaborator al Federației noastre. 

Mulțumim pentru profesionalism si seriozitate!!!
Oprescu

Cosmin Oprescu

Practice :) Profesionalism! O echipă faină:)

Alin Marginean

Tricourile pe care le-am comandat sunt extraordinare, croiala este perfectă, materialul este foarte bun pentru activități fizice intense, culorile sunt vii și foarte frumoase. Totul este la superlativ!

Cristian Teacă

Profesionale, durată lunga de folosire, mulțumim pentru colaborare!

Ciprian Mihaila


De bună calitate și un raport bun calitate / preț. 
Echipa Profi!

Marius Ionicescu


Imagine, personalizare de nota 10, 
Sunt multumit de calitatea serviciilor.

Dan Goron


Desfasurarea antrenamentelor în cele mai bune conditii, echipamente de top

Alex Coroi

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!