TOP TEN MMA Pantaloni scurți Morituri Te Salutant, Top Ten, Alb, 2XL

274 Lei

Chiar si celor carora nu le place latina vor adora aceste pantaloni scurti TOP TEN MMA. „Morituri Te Salutant” consta dintr-o tesatura functionala de inalta calitate si se caracterizeaza printr-o potrivire confortabila. In ciuda structurii sale robuste, nu trebuie sa faci fara confortul obisnuit TOP TEN cu „Morituri Te Salutant”. O inchidere cu velcro extra moale si robusta permite pantalonilor scurti sa se aseze in siguranta pe sold, cu talia larga oferind confort. Desigur, nici taieturile laterale si imprimeul izbitor al companiei TOP TEN nu ar trebui sa lipseasca din acesti pantaloni scurti de MMA. Motivul de format mare „Morituri Te Salutant” confera pantalonilor scurti opaci, alb, designul perfect.


Beneficii aditionale:

  • pantaloni scurti pana la genunchi
  • material functional opac
  • buzunar interior
  • potrivit pentru antrenament si competitie
Marime:

Culoare: Alb


Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 1873-1180 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Fie ca o spun gladiatori pe vremea lui Cezar sau nu, chiar arata bine pe pantalonii scurti de MMA „Morituri Te Salutant” ca motiv cu imprimeu rosu. Nici pantalonii sport nu duc lipsa de robustete si pregatire operationala. Cu un amestec de poliester Dryfit si Elastan, impresioneaza prin proprietatile sale functionale si greutatea redusa. Datorita procesarii cusaturilor cu frecare redusa, starea de bine in „Morituri Te Salutant” este preprogramata.

Cunostinte de baza despre pantaloni scurti de MMA.

Ce trebuie sa aiba pantalonii tai sport? Exact ca tine. „Morituri Te Salutat” se adapteaza la nivelul tau de activitate si poate face totul, de la relaxant la forta maxima. Croiurile laterale ofera pantalonilor scurti pana la genunchi multa libertate de miscare, in timp ce materialul functional asigura un management eficient al climatului. O centura confortabila cu inchidere cu velcro asigura o potrivire potrivita - indiferent de ce se intampla.

Material: Poliester

Tip produs: Pantaloni scurti

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!