Hayashi Centura de karate cu doua tonuri-galben alb, Hayashi, 260 cm

37 Lei

Pentru ca tinerii sportivi să nu-și piardă inima, există curele Budo bicolore de la Hayashi. Acestea arată culoarea curentă a curelei și, în același timp, următoarea culoare mai mare a centurii. Această etapă intermediară este un adevărat stimulent de motivație.

Avantaje suplimentare:
- matlasare robustă
- material durabil din bumbac
- usor de legat cu o latime de 4 cm
- selectarea lungimii
- deosebit de popular în sporturile pentru copii și tineri

Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 054-1260 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Viața este plină de culoare, la fel și a lui karateka.
Lucrurile merg uneori altfel decât sunt. Centurile de Budo bicolore ale lui Hayashi fac minuni dacă următorul nivel în karate încă mai vine. Introdus ca o etapă intermediară cu un test „mic” și premiu ulterioar, te fac să fii în top. Obiectivul mare al următorului nivel de antrenament este de asemenea tangibil de la distanță, deoarece curelele colorate Budo de pe saltea acționează ca siguranțe pentru dinamica pozitivă a grupului.

Curelele din bumbac se potrivesc bine și se țin bine.
Hayashi se bazează pe rezistența naturală a bumbacului pentru curelele Budo în două tonuri. Curelele sunt matlasate de mai multe ori, astfel încât să fie excepțional de stabile dimensional. Acest lucru înseamnă că pot rezista cu ușurință cerințelor covorașului și pot rămâne în poziția lor atunci când se deplasează. Lățimea la îndemână de 4 cm facilitează legarea rapidă, iar chiar și începătorii simt rapid un sentiment de realizare atunci când își înnodează Obisul.

La karate, elevilor li se dau culori în loc de note.
Sincer, cât de grozav este? În loc de o simplă notiță pe hârtie, ca în școală, karatekilor li se acordă culori pentru realizările lor. Există o regulă de bază simplă: cu cât performanța este mai mare, cu atât culoarea curelei este mai închisă. Deci, în timp ce începătorii încep cu alb, maeștrii în karate primesc o centură neagră.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!