Hayashi Centura karate

32 Lei

Centurile de karate din Hayashi se caracterizează prin natura lor absolut convingătoare. Sunt confecționate din bumbac 100% și, prin urmare, promit o viață lungă. Bumbacul este un produs pur natural și probabil cea mai veche plantă cultivată din lume. Aproape 1/3 din toate textilele din ziua de azi constau din această materie primă. Straturile individuale de țesătură sunt cusute de mai multe ori, ceea ce califică centura drept un adversar puternic împotriva smulgerii și tragerii. Nimic nu alunecă și costumul tău rămâne închis în siguranță acolo unde aparține. Centurile sunt disponibile în toate culorile la nivel Kyu și sunt rezistente la abraziune. Dacă aveți nevoie sau doriți, vă rugăm să vă tratați centura ca o spălare de mână. 

 

Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 050-3220 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

   De la lumină la întuneric - aceasta este regula degetul mare pentru artele marțiale centrate. Curelele lui Hayashi vin cu culori strălucitoare care sunt insensibile la frecare pe Gi sau Dobok. Proprietățile excelente ale bumbacului sunt benefice pentru centură și se potrivește cu longevitate și este deosebit de ușor de îngrijit. Cu alegerea lungimilor de la 150 cm la 330 cm, există centura potrivită pentru fiecare sportiv.

Fără vrăjitorie - legarea unei centuri de arte marțiale.

   Începătorii nu sunt uimiți, în fața cărora presupune o provocare se confruntă deja cu legarea Obi. Dar nu este atât de greu. O simplă secvență de pas te poate ajuta. În primul rând, aduci mijlocul centurii in jurul braului și îl pui în jurul corpului. Capetele se întâlnesc din nou în față și sunt traversate. Capătul, care este acum deasupra, este tras sub partea corpului și înnoada ambele capete. Acum strângeți centura în voie. Terminat.

Jogging-ul creierului pentru toată lumea - centura de bumbac.

  Cunoașteți centura de bumbac? Nu, nu cea a lui Hayashi, ci cea a planetei noastre. Începe de la 43 de grade latitudine nordică și se extinde până la 36 de grade latitudine sudică. Acoperă zonele tropicale și subtropicale din America Centrală și Asia. Aproape 86% din bumbacul prelucrat provine din așa-numita centură de bumbac.

Arătați-vă culorile este ușor, chiar și pentru dvs. Obțineți centura de arte marțiale de la Hayashi în magazinul nostru.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!