Top Ten Slapi "Budolettes", Top Ten, Alb, 37

145 Lei

Ai nevoie de o racoritoare adevarata dupa antrenament? Apoi nimic ca in TOP TEN Budolettes si faceti dus cu voi. Sandalele reci de baie de la TOP TEN stau pe tot ceea ce este ud si sunt, prin urmare, perfect potrivite pentru a fi utilizate ca papuci de dus dupa antrenament, in sauna, in piscina sau piscina interioara si, bineinteles, pe plaja. Calitatea sintetica de inalta calitate a budolettei va garanteaza un pantof durabil si usor de intretinut. Piciorul preformat si o curea larga asigura o experienta confortabila de mers pe jos. Talpa antiderapanta are butoane mici pentru amortizare suplimentara, astfel incat sa puteti parcurge confortabil o distanta mai mare in budolete. Un punct culminant vizual, pe langa numeroasele variante de culoare, este sigla TOP TEN.

Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 545-1037 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Arata-ti picioarele - TOP TEN Budolettes.

Indiferent daca ai un halat de baie sport sau o tinuta relaxata de plaja, poti fi vazut peste tot cu slapii TOP TEN. Datorita piciorului preformat si curelei largi, piciorul tau are o prindere ferma. Talpa exterioara, cu profilul sau ingust si butoanele plate inovatoare, asigura o amortizare perfecta. Astfel, te poti deplasa in siguranta in budoleta chiar si pe podele netede si umede.

Creati-va codul vestimentar - cu Budolettes de la TOP TEN.

Numeroasele variante de culoare fac din budolette un partener de incredere pentru combinatii sportive si de agrement la moda. Scrisurile marcate TOP TEN in relief pe cureaua larga provoaca agitatie si nu lasa nici o indoiala ca o inima de arte martiale bate in tine.

Material: Cauciuc

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!