Top Ten Pantaloni Kickboxing, aprobat WAKO, Top Ten, Alb-Rosu, 2XL

209 Lei

TOP TEN asigura aspectul corect runda dupa runda cu pantaloni de kickboxing din tesatura usoara de poliester MP. Pantalonii lungi sunt perfect adaptati cerintelor kickboxing-ului si au numeroase caracteristici pentru un confort fara compromisuri. Pe de o parte, materialul este usor ca o pana si robust, astfel incat frecarea si intinderea sunt usor de indepartat. Pe de alta parte, croiala cu o zona larga a picioarelor este conceputa pentru un joc extrem de picioare in kickboxing. In cele din urma, centura elastica inalta asigura si o potrivire sigura pentru pantalonii tai de kickboxing. Diferitele variante de culoare ale pantalonilor de kickboxing, combinate cu tricourile de kickboxing asortate, ofera suficienta varietate.


Alte avantaje:

  • potrivire lunga
  • talie confortabila
  • tesatura usoara din poliester cu structura TOP TEN tesuta
Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 1608-1200 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Tinerii si batranii arata bine in pantalonii de kickboxing.

De la o dimensiune corporala de 130 cm pana la dimensiunea vestimentara XXL, TOP TEN acopera un grup mare de sportivi cu pantalonii sai de kickboxing. Potrivirea unisex si diferitele optiuni de culoare fac din acesti pantaloni de sport un polivalent in sporturile de echipa si individuale. Pentru a nu transpira prea repede, respirabilitatea materialului asigura un schimb constant de aer.

Aspect relaxat in cautarea aventurii.

Aspectul sportiv si relaxat al pantalonilor de kickboxing este inselator, deoarece aceasta piesa vestimentara cauta aventura. Datorita calitatii de prima clasa, este incredibil de rezistent, dar usor ca o pana si delicat cu pielea. Pentru lovituri inalte si secvente rapide de pasi, pantalonii sunt echipati cu o zona speciala a picioarelor care va permite sa va miscati liber in orice moment.

Material: Poliester

Tip produs: Pantaloni lungi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!