Top Ten Pantaloni de jogging, Top Ten, Negru, 2XL

125 Lei
TOP TEN aduce o gura de aer proaspat echipamentului tau sportiv. Pantalonii de trening super-usori sunt facuti pentru antrenamente solicitante. Cele doua buzunare, precum si un buzunar lateral atasat cu inchidere cu fermoar pentru depozitarea in siguranta a cheilor sau a cardurilor, se dovedesc, de asemenea, a fi practice. In design, TOP TEN mizeaza pe culorile negru si albastru pentru acest model din colectia streetwear. Imprimeul tipic al marcii TOP TEN se dovedeste a fi o atractie sportiva pentru pantalonii de jogging si este garantia ta de cea mai buna calitate.

Alte avantaje:
  • material tricot fara captuseala
  • fermoare laterale
  • buzunar plasture cu fermoar
Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 1215-9200 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Cu TOP TEN si pantalonii de trening lejeri si aeristi din colectia de imbracaminte stradala, poti face fata cu usurinta oricarei provocari sportive. Croiala dreapta a pantalonilor si fermoarele laterale va ofera libertatea de miscare de care aveti nevoie pentru a gestiona schimbarile rapide din fazele active si de odihna. Intre runde, te incalzeste in ciuda tesutului usor si protejeaza muschii de racire. De indata ce porneste din nou, te vei intoarce rapid la inceput datorita tehnologiei cu fermoar si a unei benzi elastice.

Chiar in tendinte - hainele sport pun stapanire pe strazi.
Au trecut vremurile in care hainele noastre de sport aveau voie sa arate doar ceea ce puteau in zona de antrenament si fitness. Cu colectia TOP TEN de imbracaminte stradala, acum aducem tinutele tale preferate in aer curat.

Material: Poliester

Tip produs: Pantaloni lungi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!