Hayashi Karate-Gi „Tenno Elite“, aprobat WKF, Hayashi, Alb, 190 cm

711 Lei

Bumbacul este materiualul din care este facut visul fiecarui karatist. „Tenno Elite” este taiat confortabil pentru mai mult confort, desi aspecte traditionale precum cordonul pantalonilor sau jacheta cu sistem de dantelare nu sunt neglijate. Va puteti baza pe costumul karate-Gi „Tenno Elite” chiar si cu sarcini grele si cu utilizare frecventa.

Albul este culoarea puritatii si a egalitatii. Acesta din urma este deosebit de important in karate. Nimeni nu ar trebui sa se distinga de ceilalti sportivi prin imbracaminte; numai culorile centurii reflecta nivelul de cunostinte al fiecarui individ. Cu „Tenno Elite” intr-o geanta de sport practica, Hayashi nu numai ca asigura ordinea in geanta ta de sport, ci si protejeaza costumul alb de murdarie. 

Cu greutatea sa de 10 oz, „Tenno Elite” se afla undeva intre traditie si modernitate. Este ideal pentru copii si incepatori si inspira cu experienta prin taierea si manopera de inalta calitate.

Marime:

Culoare: Alb


Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 0271-1190 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Experimentati secventele de miscare intr-un mod complet nou cu „Tenno Elite” Kata-Gi. Gi-ul taiat modern consta dintr-o jacheta si pantaloni confortabili cu dantela. Fabricat din bumbac 100%, costumul sport impresioneaza prin rezistenta sa placuta. Cu intariri in zone incredibil de stresate, Hayashi asigura o durata lunga de viata pentru „Tenno Elite”.  Desigur, „Tenno Elite” a primit o eticheta WKF si, prin urmare, este aprobat oficial pentru competitii. Alte elemente vizuale sunt logo-ul brodat Hayashi pe pieptul din fata si zona umerilor din spate si eticheta negru / auriu „Tenno Elite”.

Tip produs: Echipament sportiv

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!