Hayashi Centura de karate, Hayashi, Rosu, 260 cm

70 Lei
Cu puțină motivație, totul este mai ușor. Acest lucru a fost observat și în artele marțiale și din 1981 în Asociația Germană de Karate a notat peste cinci clase de elevi. De-a lungul timpului, sistemul a fost subdivizat în favoarea rafinamentului și se află încă în gradările actuale. Hayashi furnizează centura de arte marțiale în nuanțe de maro negru, centură pentru candidații avansați și note de master. Culorile roșu și albastru sunt omologate pentru competițiile WKF și sunt deja prevăzute cu eticheta necesară. Cu o latime de 50 mm, sunt perfect concepute pentru sporturile de karate. Pentru a menține cureaua deosebit de robustă, aceasta este sigilată cu cusături cu cusături.

Avantaje suplimentare:
- Aprobare WKF
- 100% bumbac
- rezistent la uzură datorită cusăturilor matlasate
- numeroase lungimi
Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 6 zile

Cod Produs: 0501-4260 Ai nevoie de ajutor? 0748.036.123
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Dacă nu ai coeziune, ai nevoie de o centură de Arte Marțiale de la Hayashi.
Ei bine, poate că mai trebuie puțin, dar cu cureaua ați făcut deja un început bun. O astfel de centură de arte marțiale este de obicei acordată onorabil după un test de centură cu succes. Există o mulțime de sesiuni de antrenament și sesiuni de antrenament înainte de timp, în care întotdeauna a trebuit să-ți dezvolți și să-ți perfecționezi tehnicile. În special centura maro și neagră este foarte populară, arată marele tau angajament față de sportul tău. Ai realizat multe cu prietenii tăi în dojo și sportul te leagă.

Cu sigiliul aprobării, victoria este aproape în mână.
Pe curelele roșii și albastre, am brodat eticheta WKF. Acest lucru vă permite oficial să concurați WKF și să arătați ce puteți face. Țesătura din bumbac de înaltă calitate a curelelor vă oferă o altă componentă robustă și durabilă a echipamentului dumneavoastră. Straturile de țesătură sunt cusute împreună multiple și rotunjesc cu pricepere impresia de înaltă calitate a curelei.

Oss - 3 litere cu mare efect.
Cel puțin în karate, acest cuvânt mic este foarte important. Este în sensul său de mulțumire, cerere și este, de asemenea, un salut între ei. Acesta este un mod scurt și concis de a vă exprima. Ca profesionist cu centură maro sau neagră, ești și un model pentru toți începătorii sportului tău. Folosiți-vă influența pentru a exprima filosofia de bază a sporturilor de arte marțiale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!